piektdiena, 2017. gada 31. marts

No 6.- 9. aprīlim Helsinku izstāžu centrā pavasara izstādes:

"Own Home", "Own Cabin", "Spring Garden" un "Sisusta!- Interior decoration"
Izstāde "Spring Garden" ir Ziemeļvalstīs lielākā ar dārzkopību, dārzu labiekārtošanu saistītā izstāde. Dalībnieki klātienē var tikties ar esošajiem un potenciālajiem klientiem, un iepazīstināt ar sava uzņēmuma piedāvātajiem produktiem un jaunumiem.
Izstādes daļā "Own Cabin", kas ir viena no lielākajām šīs jomas izstādēm Somijā, piedalīsies uzņēmumi, kuri piedāvā: vasranīcas, nojumes, lapenes u.c. dārza būves, to plānošanu, remontu un būvniecību, dažādus apdares un būvniecības materiālus utt.
 Izstāde "Own Home" veltīta māju, ēku renovācijai un būvniecībai, iekārtošanai. Izstādē būs apskatāmi jauni podukti, varēs salīdzināt un piemeklēt dažud alternatīvus risinājumus, piemeklēt svaigas idejas un saņemt ieteikumus remontam, interjera risinājumiem, informāciju par to kādi apdares materiāli ir viss piemērotākie- vannas istabām, terasēm utt.
 Izstāde "Sisusta!- Interjera dekori, dizains ir veltīta interjera iekārtošanai. Izstādē tiks piedāvāti mājas tekstila izstrādājumi, dažādi dizaina priekšmeti, dekori, amatnieku darinājumi utt. Tāpat izstādē varēs iepazīties ar jaunākajām tendencēm interjera dizianā un saņemt ieteikums.
 Ja vēlaties saņemt plašāku informāciju par kādu no izstādēm varat sūtīt savus jautājumus uz mūsu e-pastu: kristine.floriance@gmail.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru