piektdiena, 2017. gada 31. marts

Izstāde "FinnClean" Tamperes izstāžu centrā

(no 10.-12. maijam)
Pirmā "FinnClean" izstāde notika 1981. gadā. Starptautiskā "FinnClean" izstāde iepriekšējo reizi norisinājās 2014. gadā, Tā bija nozīmīgākā šīs nozares izstāde Ziemeļu reģionā.
2014. gadā "FinnClean" izstādē piedalījās 147 dalībnieki, kuri apmeklētājus iepazīstināja ar inovācijām un jaunākajiem risinājumiem restorānu, sabiedrisko ēku u.c. telpu tīrīšanā.

Šogad "FinnClean" izstāde norisināsies no 10.- 12. maijam un šajā izstādē aicināti piedalīties uzņēmumi, kuri piedāvā: sanitārās un higiēnas preces, tīrīšanas iekārtas idustriālām telpām u.c. telpām, tīrīšanas līdzekļus un pakalpojumus, tīrīšanas instrumentus, augstspiediena iekārtas, tekstila apkopes pakalpojumus un tīrīšanas līdzekļus, auto mazgāšanas iekārtas, darba apģērbus, aizsargapģērbus, apavus utt.

Dalība izstādē sniedz iespēju dalībniekiem klātienē tikties ar uzņēmumu pārstāvjiem, lēmumu pieņēmējiem, kuri ierodas izstādē meklēt jaunus piedāvājums un risinājumus telpu uzkopšanā un ne tikai.
 
Ja vēlaties saņemt plašāku informāciju par šo vai kādu citu no Tamperes izstāžu centrā notiekošajām izstādēm rakstiet: kristine.floriance@gmail.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru