otrdiena, 2017. gada 28. marts

Izstāde "Garden & Hobby 2017"

("Supermessut 2017")

Tamperes izstāžu centrā no 21.- 23. aprīlim

Izstāde "Garden & Hobby 2017" ("Supermessut 2017") apvieno vairākas izstādes: "Dārzs un hobijs"- "Garden & Hobby"; "Dizains un amatniecība"- "Design and handicraft market"; "Atpūta dabā, pārgājieni"- "OutdoorErä"; "Ceļošana pa Somiju"- "Traveling in Finland".

Katra no izstādēm notiek savā hallē un ir arī tādas, kas šogad tiek organizētas pirmo vai otro reizi.
Izstādes daļā "Dārzs un hobijs" aicināti piedalīties uzņēmumi, kuri audzē un tirgo stādus, piedāvā dažādas sēklas un sīpolus, košumkrūmus, mēslojumus, augsnes u.c. preces un produktus dārziem un balkoniem. Tāpat tiek aicināti arī uzņēmumi, kuri piedāvā dārza mēbeles, lapenes, bruģi u.c. produktus saistītus ar pagalmu un dārzu labiekārtošanu.
Pirmo reizi izstādes "Supermessut" laikā notiks izstādē DIZAINS un AMATNIECĪBA. Izstāde paredzēta tiem, kam patīk dažādi amatniecības un daiļamatniecības darbi un izstādājumu. Šajā izstādē laipni gaidīti visi, kas piedāvā dažādus amatniecības, daiļamatniecības izstrādājumu, var parādīt kā kaut ko izgatavot saviem spēkiem, kā arī uzņēmumi, kuri piedāvā dažādus dizaina priekšmetus.

Otro reizi izstādes "Supermessut" ietvaros norisināsies izstāde, kas veltīta pārgājieniem un atpūtai dabā. Šajā izstādē tiks piedāvāts viss nepieciešamais nakšņošanai ārā, prakstiski padomi, ieteikumi un preces.
Izstādes daļā, kas veltīta Somijas apceļošanai ir piedāvātas idejas ceļojumiem un informācija par dažādiem tūrisma objektiem, naktsmītnēm, muzejiem utt.

Ja vēlaties uzzināt sīkāk par kādu no izstādēm rakstie mums uz e-pastu: kristine.floriance@gmail.com


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru