otrdiena, 2014. gada 11. novembris

Aizvadīta "Arts & Cratfs" izstāde Helsinku izstāžu centrā Messukeskus

Pagājušajā nedēļas nogalē no 7.- 9. novembrim notika ARTS & CRAFTS izstāde

Helsinku izstāžu centrā Messukeskus no 7.- 9. novembrim notika amatniecības/ daiļamatniecības izstāde "Arts & Crafts". Vienlaikus ar šo izstādi notika vēl citas izstādes, piemēram, "Elma Food & Countryside show", kurā piedalījās pārtikas un bioloģiskās pārtikas ražotāji, apmeklētāji tika iepazīstināti ar agro-tūrismu utt.

Diemžēl šajā amatniecības/ daiļamatniecības izstādi "Arts & Crafts" Latvijas uzņēmumi nepiedalījās, bet domājam, ka turpmāk tomēr būs vēl tādi, kas vēlēsies izmēģināt savus spēkus piedaloties "Arts & Crafts" izstādēs. (jo kā iepriekš jau esam informējuši uzņēmumiem ir iespēja pietiekties līdzfinansējuma saņemšanai LIAA)
2013. gada rudens "Arts & Crafts" izstādē piedalījās vairāki uzņēmumi no Latvijas un arī viņu pieredze un iespaidi atšķirās.
Kāds, iepējams, cerēja vairāk ieinteresēt somu apmeklētājus, cits priecājās, ka ir ieguvis jaunus klientus un pasūtījumus.

Pat paši izstāžu organizatori nevar prognozēt kā veiksies katram izstādes dalībniekam, jo noteicošais tomēr ir apmekletājs un viņa tā brīža interese.
Bet ja vēlaties ar saviem pakalopjumiem vai produktiem piesaistīt vairāk klientus un meklēt sadarbības iespējas, tad dalība starptautiskajās izstādēs ir lieliska iespēja to darīt.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru