piektdiena, 2014. gada 21. novembris

Atgādinājums par izstādi STUDIA !

 Izstāde, kurā aicinātas piedalīties universitātes augstskolas, profesionālās u.c. izglītības iestādes

Izstāde no 2.-3. decembrim

Helsinku izstāžu centrs Messukeskus gaida dalībniekus arī no Latvijas- augstskolas, universitātes u.c.

Izstādē STUDIA tiek gaidītas izglītības iestādes, kas piedāvā dažādas studiju iespējas studēt gribetājiem no citām valstīm.
Izstādi apmeklē, galvenokārt, vidusskolu absolventi un pēdējo klašu skolnieki, kuri vēlas noskaidrot un iepazīties ar universitatēm, augstskolām u.c. izglītības iestadēm, to piedāvātajam studiju programmām utt. (2013. gada izstādes apmeklētāju vecums: 18-19 gadi- 75%, 16-17 gadi- 16% utt.)

Sīkāk statistikas dati ir apskatāmi vispārīgajā informatīvajā materialā par izstādi- varam Jums šo informāciju nosūtīt, ja iepriekš to neesat saņēmuši.

Izstādes organizatori dalībniekiem piedāvā iespēju īrēt jau gatavu aprīkotu stendu, stendu ar pamataprīkoju vai tikai stenda vietu (šajā gadījuma Jūs vai nu paši vedat stenda profilu u.c. nepieciešamo aprīkojumu, vai pasūtat to atsevisķi no organizatoriem)
Dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja īrēt gatavu aprīkotu stendu, lai viņiem nebūtu lieki jātērē laiks atsevišķi pasūtot krēslus, leti u.c. stenda aprīkojumu. (ja, protams, nav kādas īpašas vēlmes attiecībā uz mēbelējumu stendā)

Sīkāk par stendu veidiem, to cenām un kas vēl attiecīgajās cenās ir iekļauts u.c. infromāciju jautājiet mums- būsim priecīgi Jums palīdzēt!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru