ceturtdiena, 2014. gada 6. novembris

Izstādes Tallinn FoodFest ampeklējusm

Tā kā pirmo gadu sadarbojamies ar Tallinn FoodFest organizatoriem, tad braucām klātienē apskatīt izstādi un noskaidrot vai izstādes dalībnieki ir apmierināti.

Izstāde apmēra ziņā ir mazāka par "Riga Food", bet tā ir vienīgā pārtikas nozares izstāde Igaunijā.

No Latvijas bija vairāki dalībnieki un daži no tiem jau ir piedalījusies iepriekšējās Tallinā organizētajās pātikas nozares izstādēs.
Vien no kompānijām, kura šajās izstādēs piedalās jau vairākus gadus ir "Pure Chocolate". Ar dalību, apmeklētājiem un izstādi kopumā ir apmierināti. Vēlētos redzēt gan dalībniekus, gan apmeklētājus no Somijas. 
Bet tā kā Somijā- Helsinkos tiek organizāte sava pārtikas nozares izstāde "Gastro Helsinki", un tā ir daudz lielāka par Tallinas izstādi, tad domāju, ka sadarbību ar somiem varētu meklēt piedaloties šajā izstādē.(sīkāk par šo un citām Helsinkos notiekošajām izstādēm var jautāt mums)

Izstādē piedalījās arī tādi uzņēmumi kā "Lat Eko Food", "Māris & Co", "Skrīveru saldumi" un "Dimdiņi", "Karavela", "Baltic Polymers" u.c.

Ja vēlaties parādīt savu uzņēmumu ārpus Latvijas un iepazīstināt plašāku publiku ar savu piedāvāto produkciju, ne vienmēr pietiek tikai ar Riga Food izstādi. 
Dalība izstādēs ārpus Latvijas var sniegt Jums iespēju meklēt izplatītājus un sadarbības partnerus citās valstīs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru