pirmdiena, 2018. gada 2. aprīlis

Pavasara izstāde- Kevätmessut

Pavasara izstāde (12.-15.04.) apvieno izstādes: Own Home, Own Cabin un Spring Garden

Pavasara izstāde notiek katru gadu un tajā tiek rādīti jaunākie un aktuālākie produkti un pakalpojumi saistīti ar māju un vasarnīcu atjaunošanu un būvniecību, iekārtošanu, dārzu iekārtošanu utt.
Own Home izstādes daļa vairāk veltīta privāto māju būvniecībai, būvniecības materiāliem, dažādiem apdares materiāliem iekštelpām un āra apdarei utt.
Own Cabin ir izstādes daļa ar produktiem un pakalpojumiem, kas saistīti ar vasranīcu, lapeņu būvniecību, renovāciju un ne tikai.
Spring Garden sniedz iespēju dalībniekiem piedāvāt apmeklētājiem, stādus, sēklas augsnes, konsultāciju dārzu iekātošanā, apstādījumu izveidošanā utt.
Piedaloties kādā no izstādes daļām uzņēmumiem ir lieliska iespēja klātienē apmeklētājus iepazīstināt ar savu uzņēmumu tā piedāvāto produkciju, pakalpojumiem, sniegt konsultācijas utt. Tas veicina uzņēmumu atpazīstamību un uzticamību, jo apmeklētājiem ir sniegta iespēja klātienē tikties un iepazīties ar uzņēumu tā produktiem un pakalpojumiem un pārliecināties arī par produktu kvalitāti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru