pirmdiena, 2018. gada 16. aprīlis

Izstāde Northern Industry 2018 no 23.- 24. maijam

Northern Industry 2018

23.- 24. maijs Oulu, Somijā
Northern Industry 2018 apvieno profesionāļus no kalnrūpniecības, metālapstrādes kā arī enerģētikas nozarēm, ķīmiskās rūpniecības un dažādu iekārtu, tehnikas, instrumentu ražotājus un pakalpojumu sniedzējus. Izstāde ietver tēmas par tehniskās apkopes risinājumiem un tehnoloģijām, kalnrūpniecības aprīkojumu un pakalpojumiem kā arī rūpnieciskās automatizācijas, robotikas risinājumiem un vēl daudzas citas svarīgas tēmas.

Izstādē pārstāvēto produktu un pakalpojumu saraksts: https://northernindustry.fi/ products & services

Lai gan līdz izstādei ir atlicis salīdzinoši maz laika, tomēr ja apsverat iespēju piedalīties vēl ir pieejamas brīvas stendu vietas gan hallē, gan āra teritorijā.

Hallē pieejamie stendi ir 6 m2 platībā ar pamataprīkojumu- "ready-made". Šo stendu cena ir 1750,- (+PVN) un cenā ir iekļauts: vietas īre, lete, krēsls, reģistrācijas maksa.
Āra teritorijā vietas cena ir 35,- eur par 1m2 + reģistrācijas maksa 400,- eur (+PVN).

Organizatori arī laipni aicina nozaru profesionāļus, uzņēmumu pārstāvjus apmeklēt izstādi (ja pagaidām neesat pārlieciānti par dalību, lieliska iespēja visu apskatīt klātienē un izvērtēt, lai būtu vieglāk pieņemt lēmumu par dalību nākošajā Northern Industry izstādē)

Biļetes un/vai iespēja saņemt bezmaksas ielūgumu: https://northernindustry.fi/--Tickets--/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru