piektdiena, 2015. gada 28. augusts

No 18.11.- 20.11. izstādes "Real Estate", "Colour & Surface", "ParkTec" un "FinnSec

Izstādes galvenās apmeklētāju grupas ir attiecīgo jomu profesionāļi: izpilddirektori, arhitekti, inerjera dizaineri, pašvaldību pārstāvji, ainavu ahitekti, nekustamo īpašumu īpašnieki utt.

"Real Estate" izstāde ir lielākais profesionālais pasākums tiem, kuri darbojas nekustamo īpašumu uzturēšanas un renovācijas jomās Somijā.
2013. gada izstāde, kopā ar "Real Estate" pulcēja vairāk nekā  21 000 profesionālo apmeklētāju.

Šajā izstādē aicināti piedalīties uzņēmumi, kas piedāvā: celtniecības tehnoloģijas un pakalpojumus, uzkopšanas un uzturēšanas pakalpojumus un produktus, mēbeles un iekārtas sabiedriskajām telpām un āra teritorijām, ēku apkopes risinājumus utt.

"Colour & Surface" ir pasākums, kas fokusēts uz virsmu apdares darbiem un materiāliem, krāsām un lakām, koroziju novēršanas līdzekļiem utt.
Tiek gaidīti uzņēmumi, kas piedāvā krāsas, lakas, materiālus fasādēm, jumta segumus, flīzes, grīdas segumus utt.
Izstādē varēsiet demonstrēt un stāstīt par jūsu piedāvāto produkciju un pakalpojumiem aci pret aci tiekoties ar esošajiem un potenciālajiem klientiem un sadarbības partneriem.

"ParkTec" izstāde profesionāļiem, kas darbojas apzaļumošanas jomā, būvniecībā, projektēšanā kā arī ainavu arhitektiem u.c. ar šo jomu saistītiem.
Produktu grupas, kas tiks pārstāvētas izstādē: ielu un parku mēbeles, profesionālie žurnāli u.c. izdevumi, āra apgaismojuma risinājumi, dekoratīvo stādu un koku audzētāji utt.

Vienlaikus ar augstāk minētajām izstādēm notiks arī izstāde "FinnSec", kas tiek organizēta kopā ar Finnsecurity asociāciju. Šajā izstādē uzņēmumi piedāvā un informē par ugunsdrošību, vides aizsardzību un arī drošību mājās un nepieciešamajiem produktiem utt.

Sīkāk par izstādēm, cenām un tajās pārstāvētajiem produktiem un pakalpojumiem varat uzzināt jautājot mums.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru