pirmdiena, 2015. gada 10. augusts

Izstādes "I love me: Beauty, Health, Fashion, Jewel & Watch, Naturally

(no 16.- 18. oktobrim)
Izstāde "I love me" 2014. gadā pulcēja vairāk nekā 43 000 apmeklētāju.

Izstādēs ir pārstāvēti produkti un pakalpojumi saistīti ar skaistumkopšanu, veselīgu dzīves veidu un kosmētikas līdzekļiem, zobārstniecību, plastisko ķirurģiju, modi, juvelierizstrādājumiem utt.

Katrai no attiecīgjām produktu grupā ir iedalīta sava zāles daļa, lai apmekētājiem un arī pašiem dalībniekiem būtu ērti un pārskatāmi.
Izstādes daļā "I love me: Beauty" piedalās uzņēmumi, kas piedāvā sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus, "make up" produktus, roku, nagu un kāju kopšanas līdzekļus utt. Šajā zāles daļa piedalās arī SPA saloni, tetovēšanas saloni utt.

"I love me: Health" piedalās visi, kas piedāvā zobārstniecības pakalpojumus, informāciju un vingrojumus veselīga dzīvesveida cienītājiem, informāciju par veselīgu un pareizu uzturu utt.

"I love me: Fashion" šajā laikā notiek arī Somijas modes šovi, šajā izstādes daļā tie piedāvāti apģērbi, informācija par jaunākajām modes tendencēm utt.

"I love me: Jewel & Watch" izstādes daļa, kurā piedalās juvliersaloni un ne tikai. Visi, kas piedāvā dažāda veida juvelierizstrādājumus, pulksteņus utt.
 "I love me: Naturally" izstādes daļa paredzēta uzņēmumiem, kas piedāvā dabīgus un naturālus produktus gan pārtikas produktus, gan kosmētiku utt.
Sīkāk par izstādi varat uzzināt rakstot mums:kristine.floriance@gmail.com
Nosūtīsim vispārīgo informāciju par izstādēm, dalības noteikumus, stendu cenas u.c. ar izstādēm saistītu informācju.
Informācija par izstādi apskatāma arī šeit: http://www.messukeskus.com/Sites4/Iloveme2015/Sivut/default.aspx

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru