pirmdiena, 2018. gada 9. jūlijs

FinnBuild- lielākā būvniecības nozares izstāde Somijā

Starptautiskā būvniecības nozares izstāde FinnBuild

Šogad FinnBuild izstāde norisināsies jau 23. reizi. FinnBuild ir lielākā būvniecības nozares un būvniecības pakalpojumu izstāde Somijā.
Izstādē piedalās gan lieli un labi zināmi uzņēmumi, gan jauni, inovatīvi uzņēmumi, Dalībniekiem ir iespējas aci pret aci tikties ar esošajiem un potenciālajiem klientiem, kā arī meklēt jaunas sadarbības iespējas, partnerus utt.

FinnBuild pārstāvētās produktu/ pakalpojumu grupas: būvniecības pakalpojumi, renovācijas pakalpojumi, būvmateriāli, tehnoloģijas, iekārtas, apdares materiāli, krāsas, lakas, instrumenti utt.
Vairāk par izstādi, dalības nosacījumiem, cenām, brīvajām vietām un visu citu, kas saistīts ar dalību FinnBuild varat jautāt mums.

Galvenās apeklētāju grupas: būvuzņēmēji, būvniecības jomas speciālisti, apakšuzņēmēji, arhitekti, dizaineri, produktu ražotāji u.c.

Paralēli izstādei FinnBuild norisinās arī izstādes FinnBuild Infra un Cyber Security Nordic.
FinnBuild Infra- pasākums koncentrējas uz infrastuktūras politiku un vadību, infrastruktūras projektu īstenošanu, uzturēšanu kā arī kopējo nozares attīstību un tirgu. https://finnbuild.messukeskus.com/whatson/finnbuild-infra/?lang=en
Cyber Security Nordic- nozīmīgākais kiberdrošības risinājumu pasākums Ziemeļeiropā. https://cybersecuritynordic.messukeskus.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru