otrdiena, 2017. gada 25. jūlijs

Helsinku izstāžu centrā no 26.- 27. septembrim

Izstādes "Real Estate", "FinnSec", "Avita AudioVisula EXPO" un "Cyber Security Nordic" (26.-27.09.)

Somijas lielākā īpašumu uzturēšanas un renovācijas nozaru pasākums "Kiinteistö" ("Real Estate"), kas nodrošina iespēju tikties ar attiecīgo jomu profesionāļiem.
Dalība izstādē sniedz lielisku iespēju tikties ar potenciālajiem un esošajiem klientiem aci pret aci. Tā jūs vēl labāk varat iepazīstināt apmeklētājus ar sau uzņēmumu un tā jaunākajiem produktiem un pakalpojumiem.

"Kiinteistö" ("Real Estate") produktu grupas: īpašumu renovācijas produkti un pakalpojumi, īpašumu uzturēšana, atkritumu apsaimniekošana, IT pakalpojumi, mēbeles sabiedriskajām telpām, mēbeles āra teritorijām utt.
Izstāde laikā norisināsies arī daudz un dažādi semināri.
Vienlaikus ar "Kiinteistö" ("Real Estate") norisināsies arī Ziemeļvalstu lielākā drošības izstāde "FinnSec", "Avita AudiVisual Expo"- lielākais šīs nozares pasākums Ziemeļeiropā un "Cyber Security Nordic" pasākums.

"FinnSec" ir lielākā drošības jomas izstāde, kura ir orientēta uz profesionāļiem un lēmumu pieņēmējiem, kas dalībniekiem sniedz iespēju meklēt jaunus kontaktus un sadarbības iespējas.

"Avita AudioVisual Expo" orientēta uz jaunāko tehnoloģiju nozares profesionāļiem un ekspertiem.

"Cyber Security Nordic" pasākums rādīs cik svarīga ir kiberdrošība jebkurā biznesā un darbības jomā. Šis pasākums sastāv no konferencēm profesionāļiem un izstādes, kurā izrādīs, piedāvās jaunākos produktus, risinājumus un pakalpojumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru