ceturtdiena, 2015. gada 29. oktobris

Izstāde "MATKA Nordic Travel Fair"


Kā ik gadu, arī 2016. gada janvārī Messukeskus Helsinki- izstāžu centrā notiks lielākā tūrisma nozares izstāde Ziemeļvalstīs "MATKA Nordic Travel Fair".

Dienu pirms izstādes "MATKA" 20. janvārī norisināsies pasākums "GLOBAL WORKSHOP"- pasākums, kurā tiek dota iespēja tikties ar pakalpojumu/ produktu pircējiem no Somijas un citām Ziemļvalstīm, Baltijas valstīm utt.
Izstāde "MATKA" notiek no 21.- 24. janvārim.
Vienlaikus ar izstādi "MATKA" (pirmajās dienās, kad izstāde atvērta tikai profesionāļiem) notiek pasākums "MEETING POINT" no 21.- 22. janvārim.

Organizatori izstādes dalībniekiem piedāvā dažādus stenda risinājums un variantus, lai katrs no dalībniekiem var piemeklēt sev tīkamāko stendu (arī izmaksu ziņā).

Dalībniekiem ir dota iespēja izvēlēties, kurš no pasākumiem būtu vispiemērotākais.
Atkarībā no uzņēmumu izvēlētajiem un uzstādītajiem mērķiem- ir iespēja piedalīties izstādē "MATKA", kurā dalībnieki var tikties ar jomas profesionāļiem un meklēt jaunas sadarbības iespējas kā arī pēdējās izstādes dienās tikties ar potenciālajem un esošajiem klientiem.
Tāpat uzņēmumi var izvēlēties piedalīties pasākumā "MEETING POINT" un varēs tikties tikai ar tūrisma nozares pārstāvjiem- profesionāļiem, lai meklētu un dibinātu jaunus kontkatus un veidotu sadarbību.

 Sīkāk par šo un citām Helsinku izstāžu centra organizētajām izstādēm jautājiem mums: kristine.floriance@gmail.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru