ceturtdiena, 2015. gada 22. janvāris

No 26.- 29. martam izstādes, kas veltītas māju, vasranīcu un dārzu labi iekārtošanai.

Izstādes "Own Home", "Own Cabin" un "Spring Garden"

Izstādē "Own Home" uzmanība tiks veltīta māju būvniecībai, atjaunošanai un apdarei.  Izstādē paredzēts arī prezentēt gatavas konstrukcijas mājas,enerģētikas un atkritumu apsaimniekošanas risinājumus, krāsas, flīzes, logus un žalūzijas utt.

Līdz ar to šajā izstādē aicināti piedalīties uzņēmumi, kuri piedāvā: jumtu konstrukcijas un jumtu seguma materiālus, gatavo kontrukciju mājas, celtniecības tehnoloģijas un materiālus, logus, durvis, mēbeles virtuvēm u.c. dzīvojamām telpām utt. 
Sīkāk par izstādē pārstāvētajām produktu un pakalpojumu gupām var uzzināt rakstot mums: kristine.floriance@gmail.com
Informācija par izstādi atrodama arī šeit: http://www.messukeskus.com/Sites2/Kevatmessut2015/Sivut/default.aspx

Izstāde "Own Cabin" ir Somijā lielākā izstāde, kurā varēs sastapt gan vasarnīcu īpašniekus, gan tos kuri plāno iegādāties sev vasarnīcas, gan tos kuri vēlas uzzināt jaunākās tendences un smelties idejas dažādiem varasnīcu labiekārtošanas darbiem utt.

Produktu grupas, kas būs pārstāvētas izstādē: āra baseini, piestātnes, vasarnīcas, pirtis un saunas, un to piederumi, ūdens apgāde, enerģētika utt. 
Varam nosūtīt Jum sīkāku informāciju gan par šo, gan citām izstādēm, kuras organizē Helsinki Messukeskus izstāžu centrs.
Informācija par izstādi  "Own Cabin" un "Spring Garden" apskatāma augstāt minētajā linkā.

 Izstādē "Spring Garden" izstādes dalībnieki var aci pret aci tikties ar klientiem, kuri ar dārzkopību un daiļdārzniecību nodarbojas hobija līmenī, gan profesionāli.

Produktu grupas izstādē "Spring Garden": sēklas, sīpoli, augsne, podi, nojumes, strūklakas, baseini u.c. piedrumi dārza labiekārtošanai, ainavu arhitektūra, grilli un to piederumi utt.

Tāpat kā par iepriekšējām izstādēm arī par šo varam nosūtīt Jums sīkāku informāciju, cenas, zāles plānus, informāciju par brīvajām stendu vietām u.c. informāciju saistītu ar dalību izstādēs utt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru