otrdiena, 2014. gada 15. jūlijs

Izstāde Helsinkos FORMA AUTUMN

Izstāde FORMA AUTUMN norisināsies Helsinku izstāžu centrā- Messukeskus no 28. -30. augustam.
Izstādē aicināti piedalīties visi, kas piedāvā dažādas biznesa un reprezentatīvās dāvanas, amatniecības un daiļamatniecības izstrādājumus, juvelierizstrādājumus, suvenīrus, stikla un tekstila izstrādājumus, mākslas priekšmetus utt.
Sīkāk par izstādē pārstāvētajiem produktiem un pakalpojumiem var ieapzīties šeit:   http://www.messukeskus.com/Sites1/FormaSyksy/en/Naytteilleasettajat/Exhibit/Pages/default.aspx

Šogad šī izstāde pirmo reizi notiek vienlaikus ar BusinessDays pasākumu, kurš pulcē profesionāļus, kas atbildīgi arī par biznesa dāvanu iegādi uzņēmumiem.

Izstādē minimālais stenda lielums ir 4 m2. Ir iespēja īrēt arī galda vietu, kas būs 2 m2 lielumā un tās cena būs 775, -EUR (+PVN). Šajā un arī gatavo stendu cenās ir iekļauta arī reģistrācijas maksa (300,-EUR)- sīkā par cenām jautājiet mums!

Lai uzzinātu sīkā par šo vai kādu citu Messukeskus organizēto izstādi jautājiem raskstot mums uz e-pastu: kristine.floriance@gmail.com

Dalība izstādēs sniedz Jums iespēju klātienē pastāstīt potenciālajiem klientiem un sadarbības partneriem par savu uzņēmumu tā piedāvāto produkciju un/vai pakalpojumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru